Kort Los Angeles Dodgers Woven

Kort Los Angeles Dodgers Woven

Börjar på: 543,40 kr

481,57 kr

-11%
Visa din passion för Dodgers från Los Angeles med våra vävda shorts från Fanatics. Stil och stöd garanterat!

Slut i lager

Beskrivning

Kort Los Angeles Dodgers Woven

De vävda shortsen Dodgers från Los Angeles by Fanatics är ett måste för alla fans av detta legendariska basebollag. Med sin snygga design och överlägsna kvalitet är dessa shorts en sann hyllning till laget Dodgers.

Shortsen är tillverkade av ett lätt tyg som andas och ger oöverträffad komfort för alla dina rörelser på och utanför planen. Logotypen Dodgers visas stolt på framsidan, medan lagets nom är broderat på sidan. Med dessa shorts kan du visa ditt stöd för laget på ett subtilt och elegant sätt.

Oavsett om du går på en match på stadion eller tränar på planen, kommer dessa shorts att vara din bästa allierade. Deras praktiska, bekväma design gör dem också till ett perfekt val för vardagsaktiviteter. Du kommer stolt att kunna visa din kärlek till Dodgers vid alla tillfällen.

Varumärket Fanatics är känt för sin kvalitet och sitt engagemang för fansen. Med dessa shorts kan du känna dig kopplad till laget och som en del av Dodgers-familjen. Det är också en utmärkt present till alla lagets supportrar, som kommer att bli glada över att få ett sådant samlarobjekt.

Missa inte chansen att lägga till dessa Dodgers shorts från Los Angeles till din sportklädessamling. Beställ dina idag och visa ditt ovillkorliga stöd för detta legendariska lag. Heja Dodgers!

Mer information

Varumärke Fanatics
Tillverkarens SKU 5500027
Färg blå
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Team Los Angeles Dodgers