Kort Boston Red Sox Woven

Kort Boston Red Sox Woven

Börjar på: 550,93 kr

488,24 kr

-11%
Stöd ditt favoritlag med stil i dessa vävda shorts från Fanatics Boston Red Sox. Ett måste för varje basebollfan!

Slut i lager

Beskrivning

Kort Boston Red Sox Woven

Upptäck den ultimata komforten och stilen med dessa vävda shorts från Boston Red Sox by Fanatics. Shortsen är gjorda för riktiga fans av laget och visar stolt den ikoniska logotypen Boston Red Sox, en symbol för stolthet och lojalitet mot laget. Shortsen är tillverkade i ett lättviktigt material som andas och passar perfekt för varma dagar på stadion eller ett intensivt träningspass. Den korta, smala passformen ger dig total rörelsefrihet och gör att du kan visa ditt stöd för Boston Red Sox med stil.

De vävda shortsen Boston Red Sox från Fanatics har också premiumdetaljer som förstärkta sömmar och ett elastiskt midjeband för en perfekt passform. Oavsett om du går på match eller träning kommer dessa shorts att hålla dig bekväm och snygg samtidigt som de påminner dig om din passion för Boston Red Sox.

Så vänta inte längre, lägg till dessa shorts till din Boston Red Sox klädkollektion nu och visa alla din hängivenhet till detta legendariska lag. Perfekt för avslappnade dagar eller för att visa ditt stöd på en match, dessa Boston Red Sox vävda shorts från Fanatics är ett måste för alla sanna fans av laget. Så skaffa dina idag!

Mer information

Varumärke Fanatics
Tillverkarens SKU 5500006
Färg blå
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Team Boston Red Sox