Jersey Chicago White Sox Foundation Poly

Jersey Chicago White Sox Foundation Poly

Börjar på: 734,56 kr

590,83 kr

-20%
Visa ditt stöd för Chicago White Sox med Poly Foundation-tröjan från Fanatics. Visa din fan-stolthet!

Slut i lager

Beskrivning

Jersey Chicago White Sox Foundation Poly

Chicago White Sox Foundation Poly -tröjan från Fanatics är ett måste för alla Chicago White Sox-fans. Denna tröja är tillverkad av högkvalitativa material och erbjuder ultimat komfort så att du kan visa ditt stöd för ditt favoritlag samtidigt som du är bekväm.

Designen är inspirerad av de ikoniska Chicago White Sox-färgerna, med lagets logotyp som visas stolt på framsidan. Oavsett om du går på en match eller bär den varje dag är den här tröjan det perfekta sättet att visa din passion för White Sox.

Den här tröjan är inte bara ett snyggt tillskott till alla fans garderob, utan den har också en viktigare orsak. En del av intäkterna från varje köp doneras till Chicago White Sox Foundation, en välgörenhetsorganisation som stöder lokala samhällen genom utbildnings-, sport- och hälsoprogram.

Oavsett om du är ett långvarigt Chicago White Sox -fan eller letar efter en present till en vän eller familjemedlem, är Chicago White Sox Foundation Poly -tröjan från Fanatics ett måste-ha-val. Visa ditt stöd för ditt lag och gör skillnad i ditt samhälle med denna exceptionella tröja. Så vänta inte längre, skaffa din idag. Heja Sox!

Mer information

Varumärke Fanatics
Tillverkarens SKU 5401764
Färg vit
Färg Vit
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Team Chicago White Sox