Jersey New York Yankees Foundation Poly

Jersey New York Yankees Foundation Poly

Börjar på: 724,53 kr

582,76 kr

-20%
Stöd New York Yankees med stil i Foundation Poly -tröjan från Fanatics - ett måste för alla basebollfans!

Slut i lager

Beskrivning

Jersey New York Yankees Foundation Poly

New York Yankees Foundation Poly -tröjan från Fanatics är det perfekta valet för alla Yankees -fans. New York. Denna tröja är det perfekta sättet att visa ditt stöd för ditt favoritbasebollag och samtidigt stödja en viktig sak. Yankees på New York är kända för sin rika historia och framgångar på planen, och nu med denna tröja kan du visa din stolthet för detta legendariska lag samtidigt som du hjälper till att stödja New York Yankees Foundation.

Tillverkad av högkvalitativt tyg, är denna tröja inte bara bekväm att bära, utan också hållbar för att klara alla rörelser och firande du kommer att göra för att stödja ditt lag. Tröjans design har den ikoniska Yankees -logotypen från New York på framsidan, samt New York Yankees Foundation-logotypen på ärmen. Detta visar tydligt ditt stöd för både laget och saken.

Genom att köpa den här tröjan stöder du också New York Yankees Foundation, som är dedikerad till att hjälpa ungdomar och samhällen i nöd. En del av försäljningen av denna tröja kommer att doneras direkt till stiftelsen för att stödja dess välgörenhetsprogram. Så du får inte bara en kvalitetströja för att visa din kärlek till Yankees från New York, utan du gör också en positiv skillnad i livet för autres.

Oavsett om du går på en match på Yankee Stadium eller tittar hemifrån soffan kommer du med denna tröja garanterat att visa din stolthet och ditt stöd för laget samtidigt som du gör en god gärning. Tröjan finns i herr-, dam- och barnstorlekar och är perfekt för hela familjen. Så vänta inte längre, köp din New York Yankees Foundation Poly -tröja från Fanatics nu och visa ditt stöd för detta legendariska lag och deras viktiga sak.

Mer information

Varumärke Fanatics
Tillverkarens SKU 5401759
Färg marinblå
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Team New York Yankees