T-shirt med logotyp New York Yankees Primary

T-shirt med logotyp New York Yankees Primary

Börjar på: 391,77 kr

360,92 kr

-8%
Visa din kärlek till Yankees med Fanatics logo t-shirt från New York. Ett måste för alla basebollfans!

Slut i lager

Beskrivning

T-shirt med logotyp New York Yankees Primary

New York Yankees Primary logo t-shirt från Fanatics är ett måste för alla Yankees fans av New York. Med den officiella laglogotypen i mitten är denna t-shirt det perfekta valet för att visa ditt stöd för ett av MLB mest ikoniska lag.

Denna t-shirt är tillverkad av högkvalitativa material och är både bekväm och slitstark, så att du kan bära den om och om igen utan att den blir ur form. Den klassiska designen med kontrasterande färger gör den lätt att matcha med byxor eller shorts.

Oavsett om du går på en match på stadion eller bara bär den för att visa din kärlek till Yankees, kommer den här tröjan att vara ett elegant tillskott till din garderob. Den officiella lagloggan ger din outfit en touch av stolthet, medan den smickrande smala passformen framhäver din figur.

Unna dig själv eller en vän eller familjemedlem som är ett inbitet Yankees-fan. Denna T-shirt är också ett utmärkt sätt att sticka ut och visa din passion för laget på sportevenemang eller fester med vänner.

Så visa ditt stöd för Yankees från New York med New York Yankees Primary logo t-shirt från Fanatics. Lägg till den i din sportkollektion nu och gör dig redo att stödja ditt favoritlag med stil. Heja Yankees!

Mer information

Varumärke Fanatics
Tillverkarens SKU 5401755
Färg marinblå
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Team New York Yankees