T-shirt Boston Red Sox Heritage Snow Washed

T-shirt Boston Red Sox Heritage Snow Washed

Börjar på: 428,50 kr

361,28 kr

-16%
Kolla in Boston Red Sox Heritage Snow Washed T-shirt från Fanatics för att stolt visa ditt stöd för Boston-laget.

Slut i lager

Beskrivning

T-shirt Boston Red Sox Heritage Snow Washed

Boston Red Sox Heritage Snow Washed T-shirt från Fanatics är ett måste för alla fans av Bostons basebollag. Med sin unika design och snötvättade effekt är denna T-shirt både modern och bekväm. Visa stolt ditt stöd för Red Sox med denna högkvalitativa t-shirt.

Den ikoniska laglogotypen är tryckt i stort format på framsidan av tröjan, medan lagets nom är broderad på baksidan. Denna blandning av modern grafik och traditionella detaljer gör denna t-shirt unik i sitt slag. Oavsett om du går på en match på stadion eller tittar från din soffa, kommer denna t-shirt att låta dig visa din passion för Red Sox.

Tillverkad av högkvalitativa material, denna t-shirt är både mjuk och hållbar. Dess snötvättade effekt ger den en vintage look och ger din outfit en touch av originalitet. Den perfekta passformen gör den dessutom bekväm att bära hela dagen.

Boston Red Sox Heritage Snow Washed T-shirt är ett perfekt val för basebollfans i alla åldrar. Den kan bäras av både män och kvinnor och finns i flera olika storlekar. Oavsett om du är ett livslångt Red Sox-fan eller bara letar efter något coolt och trendigt, är den här tröjan något för dig.

Oavsett om du är i Boston eller någon annanstans, visa din kärlek till Red Sox med denna t-shirt från Fanatics. Missa inte denna unika t-shirt och lägg till den i din sportkollektion idag! Heja Red Sox!

Mer information

Varumärke Fanatics
Tillverkarens SKU 5401252
Färg grå
Färg Grå
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Team Boston Red Sox