T-shirt Oakland Athletics Heritage Snow Washed

T-shirt Oakland Athletics Heritage Snow Washed

Börjar på: 428,50 kr

390,30 kr

-9%
Oakland Athletics Heritage Snow Washed T-shirt från Fanatics för Oakland Athletics fans - en unik look för att visa ditt stöd.

Slut i lager

Beskrivning

T-shirt Oakland Athletics Heritage Snow Washed

Oakland Athletics Heritage Snow Washed T-shirt från Fanatics är det perfekta valet för Oakland Athletics-fans. Denna T-shirt är tillverkad av mjuk, bekväm bomull och har lagets ikoniska logotyp för att visa ditt stöd med stil.

Den snötvättade designen ger denna T-shirt en trendig look vintage look, perfekt för modeälskare. Med sina livfulla färger och kvalitetsdetaljer är denna T-shirt ett måste för alla Oakland Athletics-fans.

Oavsett om du går på en match eller tar en promenad på stan, kommer denna T-shirt att vara din allierade för att visa din passion för laget. Den är också perfekt som present till ett nära Oakland Athletics-fan.

Denna T-shirt finns i flera olika storlekar och passar alla kroppsformer. Det klassiska snittet och det sköna tyget gör den bekväm att bära varje dag.

Missa inte chansen att lägga till denna Oakland Athletics Heritage Snow Washed T-shirt till din samling av supporterkläder. Visa din stolthet för ditt favoritlag med denna högkvalitativa T-shirt från Fanatics. Heja Oakland Athletics!

Mer information

Varumärke Fanatics
Tillverkarens SKU 5401242
Färg grön
Färg Grön
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Team Oakland Athletics