Jersey Tigers Core Foundation

Jersey Tigers Core Foundation

Börjar på: 795,78 kr

636,74 kr

-20%
Visa ditt stöd för Detroit Tigers med Core Foundation -tröjan från Fanatics - ett måste för alla fans!

Slut i lager

Beskrivning

Jersey Tigers Core Foundation

Tigers Core Foundation-tröjan från Fanatics är det ultimata valet för alla inbitna fans av Detroit Tigers-basebollaget. Tillverkad av material av högsta kvalitet, erbjuder denna tröja optimal komfort samtidigt som du kan visa ditt stöd för ditt favoritlag.

Tröjans design är inspirerad av den ikoniska Tigers-logotypen, med ljusa färger och snygga detaljer som garanterat kommer att fånga blicken. Oavsett om du bär den på stadion eller i vardagen kan du vara säker på att göra ett djärvt och stolt stiluttalande.

Den här tröjan har också Dri-FIT-teknik från Nike, som transporterar bort fukt för att hålla dig torr och bekväm, även under de mest intensiva matcherna. Raglanärmarna ger optimal rörelsefrihet, medan den atletiska skärningen garanterar en perfekt passform.

MedTigers Core Foundation-tröjan från Fanatics kommer du att vara en del av laget i varje match. Så lägg till den i din samling av sportkläder. Det är det perfekta valet för alla Detroit Tigers fans som vill visa sin stolthet och sitt stöd för sitt favoritlag. Heja Tigers!

Mer information

Varumärke Fanatics
Tillverkarens SKU 5400861
Färg blå
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Team Detroit Tigers