Sweatshirt med huva Puma Pumatech FL

Sweatshirt med huva Puma Pumatech FL

Börjar på: 900,40 kr

535,31 kr

-41%
Satsa på komfort och stil med huvtröjan Puma Pumatech FL, säsongens måste från det kända märket Puma.

Slut i lager

Beskrivning

Sweatshirt med huva Puma Pumatech FL

Puma Pumatech FL sweatshirt med huva är ett måste för alla mode- och sportentusiaster. Denna sweatshirt är designad av det kända varumärket Puma och kombinerar perfekt stil och funktionalitet för att ge dig en trendig look och optimal komfort.

Hoodien är tillverkad av högkvalitativa material och är mjuk att ta på och bekväm att bära. Den lösa, avslappnade passformen gör att du kan röra dig fritt och samtidigt hålla värmen. Den justerbara huvan skyddar dig mot kyla och väder, medan de ribbade muddarna och fållen ger en perfekt passform.

Sweatshirten Puma Pumatech FL har också en modern och snygg design. Logotypen Puma tryckt i relief på bröstet ger en sportig touch, medan de kontrasterande ränderna på ärmarna ger en dynamisk touch till hela looken. Den finns i en rad olika färger och kompletterar garanterat alla outfits.

Men den här sweatshirten är inte bara estetiskt tilltalande, den är också utformad för att uppfylla behoven hos idrottsmän och kvinnor. Tack vare Pumatech-tekniken är den andningsbar och fukttransporterande för att hålla dig torr under dina mest intensiva träningspass. Oavsett om det gäller löpning, fitness eller någon annan sportaktivitet kommer denna sweatshirt att vara din idealiska allierade.

Så lägg till Puma Pumatech FL hoody i din garderob redan idag. Oavsett om du är en erfaren idrottare eller en fashionista, kommer denna sweatshirt att ge dig stil och komfort under alla omständigheter. Beställ den nu och visa stolt din passion för varumärket Puma!

Mer information

Varumärke Puma
Tillverkarens SKU 538270-01
Färg svart
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper huva
Sortiment Tech