Tjejskjorta Reima Kullero

Tjejskjorta Reima Kullero

Börjar på: 612,88 kr

431,06 kr

-30%
Tjejskjorta Reima Kullero: feminina och praktiska kläder för aktiva ungdomar, designade av det välkända varumärket Reima.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 612,88 kr

431,06 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Tjejskjorta Reima Kullero

Tjejskjortan Reima Kullero är både snygg och funktionell och är det perfekta valet för aktiva tjejer. Skjortan är designad av det välkända varumärket Reima och är speciellt framtagen för blivande tjejer och kvinnor. Med sin moderna design och kvalitetsfinish kommer den säkert att tilltala även de mest kräsna tjejerna.

Skjortan är tillverkad av högkvalitativa material och är både mjuk och bekväm. Det andningsaktiva tyget låter huden andas samtidigt som det transporterar bort fukt, för en känsla av friskhet och komfort hela dagen. Den är perfekt för utomhusaktiviteter och skyddar mot solens strålar tack vare UPF 50+-indexet.

Designen på Reima Kullero girls' shirt är både elegant och modern, perfekt för unga tjejer som vill ligga i framkant när det gäller mode. Med sin smala passform och fina detaljer är den perfekt för alla tillfällen, från en dag i skolan till en familjeutflykt. Den ljusa färgen ger en rolig touch till alla outfits.

Skjortan är speciellt framtagen för juniorer och finns i flera olika storlekar för att passa alla kroppsformer. Den är också lätt att ta hand om och kan maskintvättas utan att förlora sin färg eller form. Så det är den perfekta följeslagaren för alla din lilla flickas äventyr, oavsett hennes ålder.

Kort sagt, Reima Kullero kombinerar stil, komfort och funktionalitet för att uppfylla behoven hos aktiva unga tjejer. Med sin oklanderliga kvalitet och design är den ett måste i garderoben för alla unga tjejer som letar efter komfort och stil. Den finns exklusivt hos oss, så missa inte detta måste för ditt barn!

Mer information

Varumärke Reima
Tillverkarens SKU 536740-011A
Färg benvit
Färg Vit
Kön Kvinna
Åldersgrupp Junior