T-shirt för barn Reima Timjami

T-shirt för barn Reima Timjami

Börjar på: 366,79 kr

273,99 kr

-25%
Ge ditt barn de senaste trenderna inom mode och komfort med barn-T-shirt Reima Timjami, skapad av det kända märket Reima.

Slut i lager

Beskrivning

T-shirt för barn Reima Timjami

Denna T-shirt för barn från Reima Timjami är den perfekta kombinationen av stil och komfort för ditt lilla barn. Tillverkad av det kända märket Reima, som specialiserar sig på barnkläder, är denna T-shirt utformad för att klara ditt barns mest energiska aktiviteter.

Med sin enkla, stilrena design är denna T-shirt perfekt för små barn som älskar att leka och röra på sig. Det mjuka bomullstyget känns skönt mot huden och ger optimal andningsförmåga, perfekt för varma sommardagar.

Med Reima Timjami barn-T-shirt är ditt barn redo för alla äventyr som väntar. Oavsett om det är en fotbollsmatch med kompisarna eller en lugn dag hemma är denna T-shirt ett säkert och bekvämt val.

Och för att uppfylla föräldrarnas behov är denna T-shirt också lätt att ta hand om. Den kan maskintvättas utan risk för blekning eller krympning, för maximal hållbarhet.

Med Reima Timjami T-shirt kommer ditt barn att vara både moderiktigt och bekvämt. Den finns i storlekarna Junior och är perfekt för små barn som gillar att ha kul och samtidigt vara snygga.

Ge ditt barn det bästa med denna högkvalitativa Reima T-shirt. Låt dem vara lui-même, röra sig och leka utan begränsningar, allt medan de ser bra ut i denna T-shirt för barn från Reima Timjami. Beställ den nu!

Mer information

Varumärke Reima
Tillverkarens SKU 536737-011A
Färg benvit
Färg Vit
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior