Parkas för flickor Reima Saavutus

Parkas för flickor Reima Saavutus

Börjar på: 1 591,06 kr

1 130,74 kr

-29%
Upptäck Reima Saavutus parkas för tjejer! Kvalitet och stil från varumärket Reima för vågade unga kvinnor.

Slut i lager

Beskrivning

Parkas för flickor Reima Saavutus

Reima Saavutus girls' parka är ett mångsidigt och trendigt plagg för unga tjejer som gillar att sticka ut från mängden. Den här parkasen från det kända märket Reima är bekväm, praktisk och snygg, vilket gör den till ett måste för stilmedvetna tjejer. Med sin feminina skärning och ljusa färg är den perfekt för alla tillfällen, oavsett om du går till skolan, idrottar eller bara går runt på stan.

Parkasen passar barn i åldersgruppen junior och är tillverkad av material av högsta kvalitet som garanterar optimalt skydd mot kyla och dåligt väder. Det köld- och vattenavvisande tyget i kombination med ett mjukt fleecefoder håller ditt barn varmt och torrt oavsett väder. Dessutom har den en avtagbar huva med foder i fuskpäls för en extra touch av stil.

Förutom att vara praktisk är denna parkas också mycket bekväm att bära. Den har utformats med stor omsorg om detaljerna för att ge ditt barn gott om rörelsefrihet. Förstärkta dragkedjor, justerbara muddar och massor av praktiska fickor ger en funktionell touch som gör detta till en praktisk parkas för alla utomhusaktiviteter.

Oavsett om det handlar om en familjedag i bergen, en tur till stan med vännerna eller bara att gå till skolan så är Reima Saavutus parka det perfekta valet för din dotter. Den finns i olika storlekar för att passa alla barns kroppsform, och i en rad olika färger för att passa alla smaker.

Kort sagt, Reima Saavutus parkas för flickor är en bra investering för föräldrar som är måna om sitt barns komfort och stil. Med sin byggkvalitet, praktiska funktioner och moderna design kommer den att vara mittpunkten i din dotters vintergarderob. Så vänta inte längre och unna henne denna magnifika parkas som kommer att följa med henne på alla hennes utomhusäventyr.

Mer information

Varumärke Reima
Tillverkarens SKU 531582-6980
Färg marinblå
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Junior