Jacka Helly Hansen tromsoe

Jacka Helly Hansen tromsoe
Börjar på: 4 040,09 kr
Trotsa väder och vind med jackan Helly Hansen Tromsoe, ett måste från märket som är känt för sin expertis inom friluftskläder.

Från samma modell :

Slut i lager

Beskrivning

Jacka Helly Hansen tromsoe

Jackan Helly Hansen Tromsoe är det perfekta plagget för äventyrare som söker komfort och skydd. Varumärket Helly Hansen, känt för sina högkvalitativa produkter, gör dig inte besviken med denna toppmodell.

Jackan Tromsoe är tillverkad av högkvalitativa material och är utformad för att tåla de mest extrema väderförhållanden. Oavsett om du befinner dig i bergen, på havet eller i staden skyddar den dig mot vind, regn och snö tack vare sitt vattentäta membran som andas.

Jackans design är både elegant och funktionell. Den eleganta designen passar alla outfits, och de många fickorna gör att du kan förvara dina tillhörigheter säkert och tryggt. Dessutom skyddar den justerbara, avtagbara huvan dig mot väder och vind utan att göra avkall på din champ från vision.

Jackan Helly Hansen Tromsoe är dessutom mycket bekväm tack vare det mjuka och varma fleecefodret. Så att du kan njuta av dina utomhusaktiviteter utan att behöva oroa dig för kyla. Den smala passformen och de justerbara ärmsluten ger dig dessutom optimal rörelsefrihet.

Jackan har också praktiska detaljer som dragkedjor under armarna för optimal ventilation och en högkvalitativ YKK-dragkedja för maximal hållbarhet. Dessutom är den Bluesign®-certifierad, vilket garanterar att de material som används är miljövänliga.

Oavsett om du är en sportentusiast outdoor eller helt enkelt letar efter en kvalitetsjacka för att möta elementen på daglig basis, kommer Helly Hansen Tromsoe -jackan att uppfylla alla dina förväntningar. Så vänta inte längre och lägg till den i din garderob!

Mer information

Varumärke Helly Hansen
Tillverkarens SKU 53074-606
Färg djup fjord
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper huva

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)