Sweatshirt med huva New York Yankees Heritage Fleece

Sweatshirt med huva New York Yankees Heritage Fleece

Börjar på: 1 040,64 kr

880,01 kr

-15%
Upptäck komforten och stilen i New York Yankees Heritage Fleece hoodie från Fanatics - för riktiga baseballfans.

Slut i lager

Beskrivning

Sweatshirt med huva New York Yankees Heritage Fleece

Upptäck New York Yankees Heritage Fleece hoodie från Fanatics, ett måste för alla Yankees fans från New York. Denna sweatshirt kombinerar stil och komfort så att du stolt kan visa ditt stöd för ditt favoritlag.

Tillverkad av Fanatics, ett varumärke känt för sina högkvalitativa produkter, är denna hoodie en sann hyllning till traditionen och arvet från Yankees från New York. Med den ikoniska logotypen broderad på bröstet råder det ingen tvekan om att du stöder ett av de största lagen i baseballhistorien.

Hoodien New York Yankees Heritage Fleece är också utformad för att hålla dig varm och bekväm tack vare det mjuka, varma fleecetyget. Oavsett om du tittar på en match på stadion eller promenerar runt i stan kommer denna tröja att hålla dig varm samtidigt som den ger dig en avslappnad, sportig look look.

Var en del av Yankees -legenden från New York genom att stolt bära denna huvtröja från Fanatics. Den finns i flera olika storlekar och passar alla fans, män som kvinnor, unga som gamla. Det är också en perfekt present till alla basebollfans eller fans av staden New York.

Missa inte chansen att visa ditt stöd för Major League Baseball's mest kända lag genom att bära denna New York Yankees Heritage Fleece hoodie. Lägg till den i din garderob nu och visa upp din passion för baseboll och Yankees i New York.

Mer information

Varumärke Fanatics
Tillverkarens SKU 5300768
Färg atletisk marinblå
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Team New York Yankees