Damtröja med huva i fleece Puma

Damtröja med huva i fleece Puma

Börjar på: 600,26 kr

414,18 kr

-31%
Ta dig an kylan med stil i Puma fleecehoodie för damer, ett måste i din sportgarderob.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 600,26 kr

414,18 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Damtröja med huva i fleece Puma

Denna fleece sweatshirt med huva för damer från Puma är ett måste för alla kvinnor som letar efter något bekvämt, funktionellt och trendigt. Sweatshirten är tillverkad av högkvalitativa material och är en perfekt blandning av stil och komfort.

Sweatshirten har en justerbar huva som håller dig varm under kyliga dagar samtidigt som den ger din outfit en touch av stil. Det feminina snittet och den omsorgsfulla finishen gör den till ett måste för alla fashionistas.

Puma är känt för sina högkvalitativa sportkläder, och denna sweatshirt är inget undantag. Den är perfekt för dina träningspass eller för att följa med dig i dina dagliga aktiviteter. Så att du kan vara aktiv, bekväm och snygg på samma gång.

Sweatshirten finns i en rad olika färger och passar alla smaker och tillfällen. Oavsett om du använder den för sport, för att koppla av hemma eller för att gå ut med vänner, kommer den att vara din modeallierade under alla omständigheter.

Det mjuka, varma fleecetyget ger optimal komfort och skyddar dig mot kyla. Den smala passformen framhäver dessutom din silhuett utan att vara för åtsittande.

Kort sagt, denna fleecehoodie för damer från Puma är ett måste för din garderob. Du kommer inte att vilja vara utan den! Dess moderna design, exceptionella kvalitet och komfort gör den till ett självklart val för alla kvinnor som bryr sig om sin stil och sitt välbefinnande. Vänta inte längre med att lägga vantarna på denna sweatshirt Puma och lägg till en touch av sportighet och femininitet till din outfit!

Mer information

Varumärke Puma
Tillverkarens SKU 523192-16
Färg mörk natt
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper huva