Baby mackintosh Reima Loiske

Baby mackintosh Reima Loiske

Börjar på: 611,52 kr

437,19 kr

-29%
Skydda ditt barn från väder och vind med den vattentäta våtdräkten Reima Loiske, designad av märket du kan lita på för unga äventyrare.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 611,52 kr

437,19 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Baby mackintosh Reima Loiske

Den vattentäta barnoverallen Reima Loiske är det perfekta valet för att hålla ditt barn torrt och varmt under regniga dagar. Denna mycket funktionella dräkt är designad av det välkända varumärket Reima, specialister på barnkläder i över 75 år. Dräkten Reima Loiske passar barn i tous åldrar och är särskilt utformad för juniorer.

Den vattentäta dräkten är tillverkad av material av högsta kvalitet och ger totalt skydd mot regn och dåligt väder. Yttertyget är vattenavvisande och andas, så att ditt barn håller sig torrt och bekvämt även när det leker i leran. Dessutom är dräkten förstärkt vid knän och armbågar för extra hållbarhet, perfekt för unga äventyrare.

Förutom att vara funktionell är dräkten Reima Loiske också mycket praktisk. Elle har en lättanvänd dragkedja och en avtagbar huva för maximal mångsidighet. Justerbara hängslen och muddar ger perfekt passform och optimal komfort. Dessutom har jumpsuiten rymliga fickor så att ditt barn kan ha sina små skatter nära till hands.

Jumpsuiten Reima Loiske finns i en mängd ljusa, roliga färger och är inte bara funktionell och praktisk, utan också snygg. Ditt barn kommer att bli förtjust i att bära denna bekväma och trendiga jumpsuit, oavsett om det går till skolan eller leker utomhus.

Som förälder vill du ditt barns bästa och det inkluderar kvalitetskläder som kommer att hålla länge. Med Reima Loiske vattentäta jumpsuit kan du vara säker på att ditt barn får optimalt skydd mot väder och vind samtidigt som det är bekvämt och snyggt. Så vänta inte längre, ge din junior den bästa vattentäta dräkten för alla hans utomhusäventyr!

Mer information

Varumärke Reima
Tillverkarens SKU 522245-6980
Färg marinblå
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1