Jacka New York Yankees Cord

Jacka New York Yankees Cord

Börjar på: 1 328,31 kr

1 062,65 kr

-20%
Visa din kärlek till Yankees med jackan Fanatics New York Yankees Cord. Ett måste för alla fans av Big Apple!

Slut i lager

Beskrivning

Jacka New York Yankees Cord

New York Yankees Cord -jackan från Fanatics är ett måste för alla New York Yankees-fans. Denna jacka visar stolt lagets ikoniska färger och logotyp, så att du kan visa ditt ovillkorliga stöd vart du än går.

Jackan är tillverkad av högkvalitativ manchester och är både bekväm och snygg. Den har också en hellång dragkedja för perfekt passform och en huva för att skydda dig mot väder och vind. Oavsett om du ser en match på stadion eller promenerar runt i stan kommer den här jackan att hålla dig varm samtidigt som du visar din kärlek till Yankees.

Jackan är inte bara ett praktiskt val för kyliga dagar, den är också en riktig stolthetssymbol för lagets supportrar. Du kommer inte att gå obemärkt förbi med dess moderna snitt och djärva design. Den är perfekt för alla tillfällen, oavsett om du är på väg till jobbet eller ut med vännerna.

Oavsett om du är ett långvarigt fan eller bara letar efter ett kvalitetsplagg för att stödja ditt favoritlag, är New York Yankees Cord Jacket från Fanatics ett obestridligt val. Så vänta inte längre, lägg till den till din Yankees klädkollektion idag!

Mer information

Varumärke Fanatics
Tillverkarens SKU 5200287
Färg maritimt blå
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Team New York Yankees