Jacka med huva i satin New York Yankees v2

Jacka med huva i satin New York Yankees v2

Börjar på: 1 224,27 kr

994,84 kr

-19%
Visa din kärlek till New York Yankees med stil i denna huvtröja i satin från Fanatics v2. Beställ din nu!

Slut i lager

Beskrivning

Jacka med huva i satin New York Yankees v2

New York Yankees v2 satin hooded jacket från Fanatics är ett måste för alla fans av Yankees från New York. Jackan är den perfekta balansen mellan stil och komfort, med sitt mjuka satintyg och praktiska huva som skyddar dig mot kylan.

Logotypen New York Yankees, som är stolt broderad på jackans framsida, visar ditt stöd för ditt favoritlag. Oavsett om du går på en match på stadion eller tar en promenad på stan, kommer denna jacka att låta dig visa din passion för Yankees.

Jackans eleganta och tidlösa design gör den till ett mångsidigt klädesplagg som passar perfekt för alla tillfällen. Oavsett om du bär den med jeans för en avslappnad look eller med en elegantare outfit, kommer du alltid att se bäst ut med denna jacka.

Förutom sin obestridliga stil är denna New York Yankees v2 satinjacka med huva också extremt bekväm. Det lätta tyget med andningsförmåga håller dig varm utan att du svettas. Så att du kan stödja ditt lag bekvämt.

New York Yankees v2 satin hoodie från Fanatics är ett måste för alla Yankees fans. Så vänta inte längre, lägg till den i din sportklädeskollektion och visa din stolthet för ditt favoritlag. Heja Yankees!

Mer information

Varumärke Fanatics
Tillverkarens SKU 5200270
Färg maritimt blå
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Team New York Yankees