Jacka med huva i satin Los Angeles Dodgers v2

Jacka med huva i satin Los Angeles Dodgers v2

Börjar på: 1 207,55 kr

981,26 kr

-19%
Visa din kärlek till Dodgers i stil med denna v2 huvtröja i satin från Fanatics. Bli en del av team LA nu!

Slut i lager

Beskrivning

Jacka med huva i satin Los Angeles Dodgers v2

Los Angeles Dodgers v2 satin hoodie från Fanatics är ett måste för alla fans av Dodgers från Los Angeles. Med sin snygga design och bekväma passform kommer den att följa med dig överallt, oavsett om det är på stadion eller i vardagen.

Jackan är tillverkad av högkvalitativ satin och är både lätt och slitstark. Den skyddar dig mot kyla och ger dig samtidigt en trendig och sportig look look. Den justerbara huvan skyddar dig mot regn och blåst, samtidigt som den ger din outfit en touch av stil.

Visa stolt ditt stöd för Dodgers från Los Angeles med den officiella lagloggan broderad på bröstet. Para ihop den med din Dodgers keps och autres accessoarer för en komplett look och orubbligt stöd för ditt favoritlag.

Denna jacka är inte bara en modestatement, utan också en symbol för din passion för Dodgers Los Angeles . Oavsett om du tittar på en match eller är ute med vännerna kommer den här jackan att vara din allierade när du visar din kärlek till laget.

Los Angeles Dodgers v2 satin hoodie från Fanatics finns i flera storlekar och passar alla Dodgers-fans, både män och kvinnor. Ge den som en gåva till dig själv eller en älskad för en sportig och trendig look samtidigt som du visar ditt stöd för laget.

Så vänta inte längre och lägg till den här jackan till din Dodgers klädkollektion nu. Med sin komfort, stil och stöd för ditt favoritlag kommer den snabbt att bli ditt måste-ha-plagg för alla tillfällen. Gå till Dodgers!

Mer information

Varumärke Fanatics
Tillverkarens SKU 5200265
Färg maritimt blå
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Team Los Angeles Dodgers