Badbyxor för baby Reima Hawaii

Badbyxor för baby Reima Hawaii

Börjar på: 280,97 kr

239,47 kr

-15%
Upptäck komforten och kvaliteten hos Reima Hawaii baby swim shorts, perfekt för att följa med din baby på hans första vattenäventyr.

Slut i lager

Beskrivning

Badbyxor för baby Reima Hawaii

Reima Hawaii baby badshorts är det perfekta valet för blivande simmare! Dessa badshorts är tillverkade av det kända märket Reima och är speciellt utformade för barn som älskar att plaska runt i vattnet.

Med sin färgglada och roliga Hawaii-inspirerade design kommer dessa badshorts garanterat att fånga uppmärksamheten hos tous små simmare. Men de är inte bara vackra, de är också mycket funktionella. De är tillverkade av högkvalitativa material och är léger, bekväma och slitstarka. Så att ditt barn kan njuta av sina simturer utan att känna obehag.

Dessa badshorts är speciellt utformade för spädbarn och erbjuder en bekväm passform och optimal rörelsefrihet. De har också ett elastiskt midjeband för perfekt passform och en dragsko för extra säkerhet. Dessutom har de ett meshfoder som torkar rapide och gör att du känner dig fräsch hela dagen.

Oavsett om du är vid poolen eller på stranden är Reima Hawaii babybadshorts ett perfekt val för alla vattenaktiviteter. De är perfekta för att introducera ditt barn till simningens glädjeämnen och hjälpa honom att utveckla självförtroende i vattnet. Dessutom är de lätta att ta på och av, vilket gör blöjbyten till en barnlek.

Kort sagt, om du letar efter badshorts av hög kvalitet till ditt barn behöver du inte leta längre! Reima Hawaii babybadshorts är funktionella, bekväma och roliga. Så vänta inte längre, ge ditt barn den bästa utrustningen för sina första vattenäventyr med babybadbyxorna Reima Hawaii.

Mer information

Varumärke Reima
Tillverkarens SKU 516346-6840
Färg marinblå
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1