Baby mackintosh Reima Marte

Baby mackintosh Reima Marte

Börjar på: 1 448,46 kr

1 033,18 kr

-29%
Skydda ditt barn från regniga dagar med den vattentäta våtdräkten Reima Marte. Den är bekväm och säker och perfekt för småbarn.

Slut i lager

Beskrivning

Baby mackintosh Reima Marte

Reima Marte vattentät dräkt för spädbarn är det viktigaste tillbehöret för att hålla ditt barn torrt och skyddat under regniga dagar. Våtdräkten är designad av det välkända varumärket Reima och är speciellt framtagen för spädbarn, med perfekt passform och optimal komfort.

Våtdräkten är tillverkad av högkvalitativa material och är helt vattentät, så att ditt barn håller sig torrt även i kraftigt regn. Det ventilerande tyget säkerställer god luftcirkulation, så att ditt barn inte känner sig kvävt eller obekvämt. Dessutom är elle också vindtät, vilket skyddar ditt barn från kalla vindbyar.

Den vattentäta babyoverallen Reima Marte har en avtagbar huva som gör det enkelt att anpassa skyddet efter vädret. Elastiska muddar i ärmslut och benslut ger en bekväm passform och håller vattnet ute. Dessutom har elle en tvåvägsdragkedja för enkel på- och avklädning av ditt barn.

Förutom att vara funktionell är elle också mycket praktisk. Elle har sidofickor för viktiga saker för barnet, t.ex. pappersnäsdukar eller leksaker. Dessutom är elle lätt att sköta och kan tvättas i maskin, vilket gör den till ett perfekt val för upptagna föräldrar.

Oavsett om du ska ta en promenad, vandra eller bara strosa runt på stan är Reima Marte våtdräkt för barn den perfekta följeslagaren för ditt barn. Dräkten finns i olika storlekar så att den kan anpassas efter ditt barns tillväxt och ger fullständigt skydd och optimal komfort så att ditt barn kan njuta fullt ut av utomhusaktiviteter, även i vått väder. Ge ditt barn det bästa skyddet mot regn med den vattentäta babyoverallen Reima Marte.

Mer information

Varumärke Reima
Tillverkarens SKU 510297-9990
Färg svart
Färg Svart
Kön Blandad
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1