Slim jeans G-Star 3301

Slim jeans G-Star 3301

Börjar på: 1 590,94 kr

1 092,42 kr

-31%
Visa upp din stil med jeans slim G-Star 3301, ett måste från märket! Bekväma och trendiga, köp dem nu.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 590,94 kr

1 092,42 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Slim jeans G-Star 3301

Upptäck vårt senaste tillskott i G-Star -kollektionen: jeans slim G-Star 3301. Denna jeans är designad för moderna, stilmedvetna män och erbjuder den perfekta balansen mellan komfort och elegans.

Med sin eleganta design och smala passform är jeans slim ett måste i varje mans garderob. Den är tillverkad av högkvalitativa material, känns mjuk och ser bra ut hela dagen.

jeans slim G-Star 3301 har subtila detaljer som gör den till ett riktigt fashion statement. Kontrastsömmar och diskreta bakfickor ger en modern touch till denna tidlösa klassiker. Dessutom visas varumärket G-Star stolt på bakfickan, ett bevis på dess obestridliga kvalitet och stil.

Oavsett om du springer ärenden eller är ute med vänner, kommer denna jeans slim-fit jacka att ta dig genom alla dina aktiviteter med stil och mångsidighet. Kombinera den med en avslappnad T-shirt för en avslappnad look, eller med en skjorta och klädda skor för en mer elegant look look.

Unna dig jeans slim G-Star 3301 idag och lägg till en touch av tidlös stil i din garderob. Missa inte detta tillfälle att sticka ut från mängden med ett kvalitetsplagg designat av ett av de mest kända varumärkena inom herrmodevärlden. Beställ din nu!

Mer information

Varumärke G-Star
Tillverkarens SKU 51001-D503-G561
Färg sun faded waterside
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen