T-shirt New York Yankees Terrazzo

T-shirt New York Yankees Terrazzo

Börjar på: 550,93 kr

488,24 kr

-11%
Visa stolt din passion för Yankees New York med vår Terrazzo Fanatics T-shirt. Ett måste för alla basebollfans.

Slut i lager

Beskrivning

T-shirt New York Yankees Terrazzo

New York Yankees Terrazzo T-shirt från Fanatics är ett måste för alla fans av New York Yankees-laget. Tillverkad av kvalitetsmaterial och med en unik design är denna t-shirt det perfekta valet för att visa ditt stöd för ditt favoritlag.

Designen på Terrazzo är inspirerad av det berömda mosaikgolvet på New York, vilket gör denna t-shirt inte bara snygg utan också en ständig påminnelse om din kärlek till staden och till Yankees. Logotypen Yankees syns stolt på framsidan av tröjan och ger den en touch av klass och äkthet.

Tillverkad av en blandning av bomull och polyester, erbjuder denna skjorta optimal komfort samtidigt som den är hållbar och slitstark. Oavsett om du är på en match eller promenerar runt i stan kommer den här tröjan att hålla dig sval och bekväm hela dagen.

Eftersom det är en officiell licensprodukt kan du vara säker på att tröjan håller hög kvalitet och är äkta. Den finns också i en mängd olika storlekar för att passa alla kroppstyper.

Oavsett om du är ett långvarigt fan eller en nykomling i världen av Yankees, New York Yankees Terrazzo T-shirt från Fanatics är ett måste för din garderob. Så vänta inte längre, visa din stolthet över det legendariska Yankees -teamet med denna snygga och bekväma T-shirt.

Mer information

Varumärke Fanatics
Tillverkarens SKU 5023572
Färg adriatiskt blått
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Team New York Yankees