Jersey Los Angeles Dodgers Terrazzo MLB Foundation Top

Jersey Los Angeles Dodgers Terrazzo MLB Foundation Top

Börjar på: 856,99 kr

733,09 kr

-14%
Stöd ditt favoritlag med stil i Dodgers Terrazzo MLB Foundation Top -tröjan från Fanatics. Tillgänglig nu!

Slut i lager

Beskrivning

Jersey Los Angeles Dodgers Terrazzo MLB Foundation Top

Los Angeles Dodgers Terrazzo MLB Foundation Top -tröjan är det perfekta valet för alla fans av Dodgers från Los Angeles. Denna tröja från Fanatics hyllar det ikoniska baseballaget med stil och elegans.

Tillverkad av högkvalitativa material, erbjuder denna tröja oöverträffad komfort samtidigt som den visar upp den ikoniska Dodgers-logotypen. Det unika terrazzomönstret ger en modern och trendig touch till detta sportplagg.

Förutom att vara ett kvalitetsplagg stöder denna tröja också en god sak. En del av vinsten från varje köp doneras till MLB Foundation, som hjälper till att finansiera sociala program för missgynnade ungdomar.

Oavsett om du går på en match på Dodgers eller bär den stolt på gatan är den här tröjan ett måste för alla fans av laget. Det är också ett bra presentval för basebollfansen i ditt liv.

Så visa ditt stöd för Dodgers från Los Angeles med Los Angeles Dodgers Terrazzo MLB Foundation Top Jersey från Fanatics. Lägg till den till din sportkollektion nu och stöd en god sak på samma gång. Heja Dodgers!

Mer information

Varumärke Fanatics
Tillverkarens SKU 5023552
Färg gammal ros
Färg Rose
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Team Los Angeles Dodgers