T-shirt med grafik Chicago Cubs Primary [Storlek 3XL]

T-shirt med grafik Chicago Cubs Primary [Storlek 3XL]

305,46 kr

292,35 kr

Visa din passion för Chicago Cubs med denna högkvalitativa T-shirt med Fanatics -grafik. Var stolt över ditt lag!

Slut i lager

Beskrivning

T-shirt med grafik Chicago Cubs Primary

Den grafiska Chicago Cubs Primary T-shirt från Fanatics är det perfekta valet för alla Chicago Cubs fans. Med sin unika och iögonfallande design kommer den garanterat att väcka uppmärksamhet på dina nästa matcher.

Denna T-shirt är tillverkad av högkvalitativa material och är både mjuk och bekväm att bära. Den är också mycket slitstark, vilket gör den till ett perfekt val för vardagsbruk. Oavsett om du tittar på matchen från läktaren eller bär den till vardags kommer denna T-shirt att följa med dig vart du än går.

Den grafiska designen met har den ikoniska Chicago Cubs-logotypen, vilket gör den till ett utmärkt sätt att visa ditt stöd för ditt favoritlag. Du kommer att vara stolt över att bära denna T-shirt och visa din passion för Cubs för alla omkring dig.

Oavsett om du är ett långvarigt fan eller bara har upptäckt laget, är denna T-shirt ett måste för alla sanna Chicago Cubs-fans. Den finns i flera olika storlekar och passar alla fans, män och kvinnor, unga och gamla.

Missa inte chansen att visa din kärlek till Chicago Cubs med denna högkvalitativa grafiska T-shirt från Fanatics. Lägg till den till din sportkollektion idag och gör dig redo att stödja ditt lag med stil och stolthet. Heja Cubs!

Mer information

Varumärke Fanatics
Tillverkarens SKU 5019259
Färg blå
Färg Blå
Storlek 3XL - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Team Chicago Cubs