Damskjorta CULTURE Cheila

Damskjorta CULTURE Cheila

Börjar på: 733,95 kr

440,98 kr

-40%
Visa din femininitet med skjortan CULTURE Cheila. Ett elegant och raffinerat plagg designat för dig av märket CULTURE.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 733,95 kr

440,98 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Damskjorta CULTURE Cheila

Damskjortan CULTURE Cheila är ett elegant och raffinerat plagg som perfekt framhäver din kvinnlighet. Den är designad av CULTURE och kombinerar kvalitet, komfort och stil för en perfekt look för alla tillfällen.

Skjortan är tillverkad av högkvalitativa material och är både lätt och slitstark. Den smala passformen passar dina kurvor perfekt och framhäver din silhuett. Den klassiska kragen och de knäppta manschetterna ger detta tidlösa plagg en elegant och sofistikerad touch.

Damskjortan CULTURE Cheila finns i en rad eleganta, tidlösa färger, från klassiskt vitt till marinblått och elegant svart. Så du kan enkelt matcha den till vilken outfit som helst, oavsett om det är för en dag på kontoret eller en kväll ute på stan.

Den här skjortan har också subtila detaljer som gör den unik. Pärlemorknapparna ger en touch av glamour, medan axelvecken ger en touch av sofistikering. Du kommer att kunna sticka ut med stil och elegans tack vare denna skjorta CULTURE.

Denna skjorta är perfekt för alla tillfällen och är ett måste i varje kvinnas garderob. Den kan bäras med skräddarsydda byxor för en professionell look look, eller med en pennkjol för en mer feminin, chic stil. Du kan också bära den avslappnat med jeans och sneakers för en trendig, avslappnad look look.

Kort sagt, CULTURE Cheila damskjorta är ett viktigt klädesplagg för alla kvinnor som söker en elegant, tidlös stil. Med sin oklanderliga kvalitet och omsorgsfulla detaljer kommer den garanterat att bli ett måste i din garderob. Vänta inte längre med att lägga till detta tidlösa plagg i din kollektion och låt dig förföras av dess tidlösa charm.

Mer information

Varumärke CULTURE
Tillverkarens SKU 50110660-500012
Färg svart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1