Damskjorta CULTURE Marina

Damskjorta CULTURE Marina

Börjar på: 978,80 kr

293,09 kr

-70%
Upptäck damskjortan CULTURE Marina, det perfekta plagget för en elegant och avslappnad look. Tillgänglig nu.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 978,80 kr

293,09 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Damskjorta CULTURE Marina

Damskjortan CULTURE Marina är ett måste för alla kvinnor som vill ha ett plagg som är både elegant och avslappnat. Skjortan är designad av CULTURE och är en sann hyllning till femininitet och tidlös stil.

Med sin eleganta design och raffinerade detaljer har skjortan CULTURE Marina en smal passform som met framhäver den feminina silhuetten. Den är tillverkad av kvalitetsmaterial och kombinerar komfort och elegans för att följa med dig vid alla tillfällen.

Det är en verkligt mångsidig skjorta som kan bäras på kontoret eller på kvällen. Den klassiska kragen och de diskreta knapparna ger en nykter och sofistikerad touch, medan bröstfickorna ger en praktisk och avslappnad touch.

Skjortan CULTURE Marina är inte bara elegant, den är också mycket lätt att ta hand om. Tack vare det slitstarka tyget kan den maskintvättas utan att förlora sin färg eller form. Dessutom blir den inte lätt skrynklig, vilket gör den till ett perfekt val för upptagna, aktiva kvinnor.

Den här skjortan finns i en rad moderiktiga färger och passar alla stilar och personligheter. Oavsett om du föredrar en klassisk look look med skräddarsydda byxor eller en mer avslappnad stil med jeans, kommer skjortan CULTURE Marina att vara din allierade i alla lägen.

Sist men inte minst passar denna skjorta perfekt för kvinnors kroppsformer. Oavsett om du har en smal figur eller en mer fyllig, kommer den att anpassa sig till din kropp för optimal komfort. Så tveka inte, lägg till CULTURE Marina damskjorta i din garderob och låt dig förföras av dess tidlösa elegans.

Mer information

Varumärke CULTURE
Tillverkarens SKU 50110256-500013
Färg vårens gardenia
Färg Vit
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1