Bob uv barnskydd Playshoes Sea Animals

Bob uv barnskydd Playshoes Sea Animals

Börjar på: 281,46 kr

225,15 kr

-20%
Skydda ditt barn från solen med stil med Playshoes Sea Animals kollektionen! För en säker sommar.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 281,46 kr

225,15 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Bob uv barnskydd Playshoes Sea Animals

Upptäck UV-skyddshatten för barn Playshoes Sea Animals, perfekt för spirande unga äventyrare! Denna hatt är tillverkad av det kända varumärket Playshoes, känt för sina kvalitetsprodukter och hållbarhet. Bob är särskilt utformad för barn och ger maximalt skydd mot solens strålar tack vare sitt höga UV-skyddsindex.

Med sina roliga motiv av havsdjur är denna hatt ett måste för utomhusaktiviteter. Barnen kommer att älska att bära den på stranddagar, familjevandringar eller resor till parken. De kommer att vara både skyddade och snygga tack vare Bob Playshoes Sea Animals.

Bob är designad för barn i alla åldrar och är perfekt för juniorer. Tack vare den justerbara storleken passar den perfekt till ditt barns huvud för optimal komfort. Dessutom håller det lätta tyget med andningsförmåga ditt barn svalt även i varmt väder.

Mössan är tillverkad av kvalitetsmaterial och är inte bara slitstark utan också lätt att ta hand om. Du kan tvätta den i maskin utan problem, vilket gör den till en praktisk accessoar för upptagna föräldrar.

Låt inte ditt barn utsättas för solens skadliga strålar utan tillräckligt skydd. Ge dem UV Protection Bob Playshoes Sea Animals för optimalt skydd och rolig stil. Vänta inte längre och lägg till denna hatt i ditt barns garderob nu!

Mer information

Varumärke Playshoes
Tillverkarens SKU 461357-015
Färg turkos
Färg Turkos
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior
Antal per produkt 1