UV-skyddande blöja för baby Playshoes Whale

UV-skyddande blöja för baby Playshoes Whale

Börjar på: 208,00 kr

159,28 kr

-23%
Skydda barnet mot solen med Playshoes Whale slip nappies, utformade för optimalt UV-skydd. Perfekt för småbarn!
Franska storlekar som standard

Börjar på: 208,00 kr

159,28 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

UV-skyddande blöja för baby Playshoes Whale

Baby UV protection slip nappy Playshoes Whale är det perfekta tillbehöret för att skydda ditt barns känsliga hud från solen. Denna blöja är designad av det pålitliga varumärket Playshoes och ger effektivt solskydd samtidigt som den är bekväm för ditt lilla barn.

Den här blöjan är tillverkad av ett mjukt tyg som andas och är speciellt utformad för spädbarn. Den ger maximalt UV-skydd för att skydda ditt barns känsliga hud från solens skadliga strålar. Med sin bedårande valdesign kommer den här blöjan säkert att bli ditt barns nya favorit.

Förutom ett effektivt solskydd har blöjan även en perfekt passform tack vare elastiska band i midjan och på låren. Ditt barn kan leka och röra sig fritt utan begränsningar samtidigt som det skyddas mot solen.

Blöjan är också lätt att tvätta och torkar snabbt, vilket gör den till ett praktiskt val för upptagna föräldrar. Du kan vara säker på att ditt barn alltid kommer att vara bekvämt och skyddat när det bär baby UV protection nappy Playshoes Whale.

Låt inte solen förstöra utomhusaktiviteterna med ditt barn. Ge honom det bästa solskyddet med baby UV protection slip nappy Playshoes Whale. Med sin roliga design och effektiva skydd kommer denna blöja att bli ett värdefullt tillskott i ditt barns garderob. Beställ nu och ge ditt barn det bästa solskyddet med Playshoes.

Mer information

Varumärke Playshoes
Tillverkarens SKU 461330-011
Färg marinblå
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1