Flip-flops för kvinnor Havaianas Slim

Flip-flops för kvinnor Havaianas Slim

Börjar på: 416,25 kr

333,00 kr

-20%
Få sommaren att lysa med flip-flops för damer från Havaianas Slim. Komfort, stil och kvalitet, allt i ett. Upptäck kollektionen nu."

"Flip-flops Havaianas Slim för en bländande sommar. Komfort och stil kombinerat för en oöverträffad upplevelse. Upptäck dem nu.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 416,25 kr

333,00 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Flip-flops för kvinnor Havaianas Slim

Havaianas Slim flip-flops för kvinnor är det perfekta valet för en solig, elegant sommar. Dessa flip-flops är designade av det berömda brasilianska märket Havaianas och är en perfekt blandning av stil och komfort.

Tillverkade av högkvalitativa material, Havaianas Slim flip-flops är lätta och hållbara, vilket gör dem till ett perfekt val för dina dagar på stranden, poolen eller bara promenera runt i stan. Dessutom ger deras gummisula perfekt grepp för att förhindra halka och fall.

Den eleganta, feminina designen gör dessa flip-flops till ett måste för alla modemedvetna kvinnor. De finns i en mängd olika färger och mönster som gör att du enkelt kan matcha dem med vilken sommaroutfit som helst. Oavsett om det är en avslappnad dag på stranden eller en kväll ute på stan, Havaianas Slim flip-flops kommer att vara din bästa allierade för en trendig och avslappnad look.

Dessutom är dessa flip-flops extremt bekväma att bära tack vare sin anatomiska form, som anpassar sig perfekt till dina fötter. Så du kan bära dem hela dagen utan att känna smärta eller obehag.

Flip-flops från Havaianas Slim är också lätta att ta hand om, så du behöver inte oroa dig för att skada dem på dina sommarutflykter. Skölj dem bara i rent vatten så blir de som nya.

Kort sagt, Havaianas Slim flip-flops för damer är ett måste för sommaren. Med sin eleganta stil, ultimata komfort och hållbarhet kommer de att vara din perfekta följeslagare för alla dina sommaräventyr. Så vänta inte längre och lägg vantarna på dessa flip-flops från det kända märket Havaianas nu!

Mer information

Varumärke Havaianas
Tillverkarens SKU 4122111-0027
Färg persika
Färg Rose
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen