Tränare Puma Mirage Sport Asphalt

Tränare Puma Mirage Sport Asphalt

Börjar på: 1 328,31 kr

1 121,94 kr

-16%
Upptäck den ultimata urbana och sportiga stilen med sneakers från Puma Mirage Sport Asphalt. Den perfekta fusion för mode och prestanda.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 328,31 kr

1 121,94 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Tränare Puma Mirage Sport Asphalt

- Färg: "Asphalt

Upptäck de helt nya sneakersen Puma Mirage Sport Asphalt, skapade av det berömda märket Puma. Med sin eleganta och moderna Asphalt-färg är dessa sneakers ett måste för alla modeälskare.

Sportskorna Puma Mirage är tillverkade med största omsorg och känsla för detaljer och är både bekväma och snygga. Den eleganta, futuristiska designen gör dem till ett par mångsidiga skor för alla tillfällen.

Ovandelen i högkvalitativt läder ger optimalt stöd och hållbarhet för långvarig användning. Den robusta gummisulan ger optimalt grepp även på de halaste ytor, vilket gör dem till ett perfekt val för sportaktiviteter eller hektiska dagar.

Med sin minimalistiska stil kan dessa sneakers enkelt kombineras med vilken outfit som helst. Oavsett om det är en avslappnad look med jeans och t-shirt eller en mer elegant outfit med kjol och blus, kommer Puma Mirage Sport Asphalt sneakers att komplettera din stil perfekt.

Förutom att se snygga ut erbjuder dessa skor oöverträffad komfort tack vare det mjuka tygfodret och den dämpade innersulan. Så du kan bära dem hela dagen utan att känna dig trött eller öm.

Kort sagt, Puma Mirage Sport Asphalt är den perfekta kombinationen av stil och komfort. Så vänta inte längre utan lägg till dem i din skosamling redan idag!

Mer information

Varumärke Puma
Tillverkarens SKU 391173-02
Färg vit/svart
Färg Vit
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment Sport