T-shirt Sergio Tacchini Botero

T-shirt Sergio Tacchini Botero

Börjar på: 306,07 kr

206,17 kr

-33%
Sergio Tacchini Botero T-shirt är den perfekta blandningen av elegant och sportig stil för män som bryr sig om sitt utseende.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 306,07 kr

206,17 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt Sergio Tacchini Botero

Sergio Tacchini Botero T-shirt är det plagg som passar bäst för män som vill ha en stil som är både elegant och sportig. Denna T-shirt tillverkas av det prestigefyllda italienska varumärket Sergio Tacchini och kombinerar kvalitet och design på ett perfekt sätt.

Botero T-shirt har en modern, slimmad passform som framhäver din figur. Dess scoop neck ger en avslappnad touch, perfekt för soliga dagar eller för en look avslappnad kväll.

Designen på denna T-shirt är inspirerad av den berömde colombianske målaren Fernando Botero, känd för sina runda och generösa figurer. De ljusa färgerna och originella motiven på denna modell är en hyllning tillart och ger din outfit en touch av originalitet.

T-shirten Botero är tillverkad av högkvalitativa material och är mjuk, bekväm och slitstark. Du kan bära den varje dag utan att oroa dig för förtida slitage.

Oavsett om du är ett sportfan eller bara letar efter en trendig T-shirt, kommer Sergio Tacchini Botero T-shirt säkert att behaga dig. Den är perfekt för alla dina aktiviteter, oavsett om det är ett intensivt sportpass eller en avkopplande dag på stan.

Unna dig en Sergio Tacchini Botero T-shirt och lägg till en touch av italiensk stil i din garderob. Du kommer inte att gå obemärkt förbi med den här T-shirtens unika design och oklanderliga kvalitet. Vänta inte längre och unna dig själv genom att välja Sergio Tacchini Botero T-shirt för en trendig och originell look.

Mer information

Varumärke Sergio Tacchini
Tillverkarens SKU 38882-100
Färg vit
Färg Vit
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1