Linne för kvinnor Sergio Tacchini Pliage

Linne för kvinnor Sergio Tacchini Pliage

Börjar på: 673,23 kr

417,97 kr

-38%
Välj damlinnet Sergio Tacchini Pliage för en elegant och praktisk stil för alla tillfällen. Finns tillgänglig nu!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 673,23 kr

417,97 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Linne för kvinnor Sergio Tacchini Pliage

Sergio Tacchini Pliage damlinnet är den ultimata blandningen av stil och funktionalitet för alla kvinnor som söker något bekvämt och snyggt. Det italienska varumärket Sergio Tacchini är känt för sin höga modegrad, och det här linnet är inget undantag.

Linnena är designade speciellt för kvinnor och kombinerar komfort och estetik på ett perfekt sätt för att skapa en look som är både feminin och sportig. Det mjuka, stretchiga tyget formar sig perfekt efter din kropps kurvor och ger dig total rörelsefrihet. Oavsett om du tränar, går till yoga eller bara promenerar runt i stan är det här linnet den perfekta följeslagaren.

Den snygga, eleganta designen på detta linne är en sann hyllning till italiensk elegans. Med sin urringning och smala band visar det upp ditt dekolletage och dina axlar samtidigt som du känner dig lätt och fräsch. Trycket på Sergio Tacchini på bröstet ger en subtil touch av stil och låter dig visa ditt stöd för detta världsberömda varumärke.

Men det som verkligen gör det här linnet unikt är dess praktiska pliage -funktion. Tack vare ett genialt system kan du enkelt vika ihop det här linnet till en kompakt liten påse som du kan ta med dig vart du än går. Du behöver inte längre fylla på sportväskan eller resväskan, eftersom det här linnet är utformat för att vara praktiskt och funktionellt.

Oavsett om du är en fashionista eller en ivrig idrottskvinna kommer det här damlinnet från Sergio Tacchini Pliage att bli din favorit. Det finns i en mängd olika trendiga färger som passar tous alla stilar och humör. Dessutom garanterar den överlägsna kvaliteten på de material som används en obestridlig hållbarhet.

Leta inte längre efter det perfekta linnet för alla tillfällen. Lägg till damlinnet Sergio Tacchini Pliage i din garderob nu och njut av oslagbar komfort och stil.

Mer information

Varumärke Sergio Tacchini
Tillverkarens SKU 38483-295
Färg campa/wht
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1