Utbildare för barn Puma Graviton

Utbildare för barn Puma Graviton

Börjar på: 673,35 kr

505,01 kr

-25%
Ge ditt barn komforten och den oslagbara stilen hos Puma Graviton träningsskor, designade för spirande unga idrottare.

Från samma modell :

Slut i lager

Beskrivning

Utbildare för barn Puma Graviton

Puma Graviton träningsskor för barn är det perfekta valet för spirande unga idrottare. Med sin snygga design och banbrytande teknik är dessa skor ett måste för alla aktiva barn.

Skorna tillverkas av det kända märket Puma och kombinerar stil och prestanda för att ge ditt barn det bästa av två världar. Den eleganta silhuetten och de livfulla färgerna gör dem till ett perfekt val för alla stilar.

Puma Graviton är särskilt utformade för juniorer och erbjuder exceptionellt stöd och komfort. Tack vare gummisulan och ovandelen i tyg som andas är skorna lätta och gör att ditt barn kan röra sig fritt utan att bli trött.

Oavsett om det gäller löpning, hoppning eller lek är Puma Graviton sneakers perfekta för alla fysiska aktiviteter. Deras dämpningsteknik ger optimal dämpning för att skydda ditt barns fötter från stötar och slag.

Dessutom har dessa sneakers Puma:s banbrytande IMEVA-mellansulsteknik, som ger bättre grepp och ökad stabilitet för förbättrad prestanda. Ditt barn kommer att kunna ge sitt bästa på lui-même i alla sina sportaktiviteter.

Förutom sin högkvalitativa design och teknik är Puma Graviton sneakers också extremt slitstarka. De är byggda för att hålla länge och kommer att följa med ditt barn på alla äventyr, oavsett om det är på idrottsplatsen eller i lekparken.

Ge ditt barn det allra bästa genom att välja Puma Graviton barnskor. Med sin kombination av stil, komfort och prestanda är dessa skor ett måste för alla spirande unga idrottare. Titta inte längre, dessa träningsskor har allt ditt barn behöver för att glänsa på planen. Beställ dem nu och ge ditt barn en oförglömlig sportupplevelse!

Mer information

Varumärke Puma
Tillverkarens SKU 381987-18
Färg rose dust/loveable
Färg Rose
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior
Sortiment Graviton