Träningsoverall Sergio Tacchini Canan

Träningsoverall Sergio Tacchini Canan

Börjar på: 1 469,00 kr

1 175,18 kr

-20%
Välj den sportiga, eleganta stilen hos träningsoverallen Sergio Tacchini Canan, designad av det berömda italienska varumärket. Perfekt för modeälskare!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 469,00 kr

1 175,18 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Träningsoverall Sergio Tacchini Canan

Träningsoverallen Sergio Tacchini Canan är det perfekta valet för dig som älskar mode och sportig stil. Designad av det berömda italienska varumärket Sergio Tacchini, kombinerar denna träningsoverall elegans och komfort för en trendig och avslappnad look.

Träningsoverallen är tillverkad av högkvalitativa material och är både mjuk och slitstark, vilket ger optimal komfort och exceptionell hållbarhet. Jackan med huva har en modern design med den ikoniska Sergio Tacchini -logotypen broderad på bröstet. De matchande byxorna har ett elastiskt midjeband för perfekt passform och en rak skärning för maximal rörelsefrihet.

Oavsett om det gäller ett intensivt träningspass eller en avkopplande dag hemma kommer den här träningsoverallen att hålla dig varm och bekväm under alla omständigheter. Den tidlösa stilen och det eleganta snittet gör den också till ett perfekt val för vardagliga kläder när du är ute på stan.

Med Tracksuit Sergio Tacchini Canan kan du vara säker på att vända på huvuden och sticka ut med stil. Så tveka inte, lägg till den i din garderob nu och njut av dess makalösa komfort och stil.

Mer information

Varumärke Sergio Tacchini
Tillverkarens SKU 37957-166
Färg blk/wht
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1