Sweatshirt Sergio Tacchini Cass

Sweatshirt Sergio Tacchini Cass

Börjar på: 784,79 kr

481,94 kr

-39%
Sweatshirten Sergio Tacchini Cass är ett måste från det italienska varumärket, som kombinerar stil och prestanda för en sportig och trendig look.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 784,79 kr

481,94 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sweatshirt Sergio Tacchini Cass

Sweatshirten Sergio Tacchini Cass är ett måste från det italienska sport- och modemärket Sergio Tacchini. Denna sweatshirt är tillverkad av högkvalitativa material och erbjuder exceptionell komfort och elegans för alla dina aktiviteter.

Med sin klassiska, tidlösa design är Sergio Tacchini Cass sweatshirt perfekt för alla tillfällen. Oavsett om du bär den för ett sportpass, en avslappnad dag ute eller en utekväll med vänner, kommer den att ge dig en unik och snygg look. Den ikoniska logotypen broderad på bröstet ger den en chic och trendig look.

Men Sergio Tacchini Cass sweatshirt är inte bara ett estetiskt tilltalande plagg utan också ett funktionellt plagg. Det mjuka, andningsbara tyget håller dig varm samtidigt som det transporterar bort fukt och håller dig torr och bekväm hela dagen. Dessutom ger den slimmade passformen och de elastiska muddarna optimalt stöd för total rörelsefrihet.

Sweatshirten Sergio Tacchini Cass finns i en rad eleganta, neutrala färger och passar enkelt in i din garderob. Oavsett om du bär den till avslappnade jeans eller sportbyxor kommer den att komplettera din outfit perfekt och ge en unik och sofistikerad touch av stil.

Missa inte chansen att lägga till Sergio Tacchini Cass sweatshirt i din kollektion. Skäm bort dig med komfort, kvalitet och stil med denna måste-ha-produkt från det italienska märket Sergio Tacchini. Beställ den nu och lägg till den i din garderob för en touch av elegans och sportighet på samma gång.

Mer information

Varumärke Sergio Tacchini
Tillverkarens SKU 37954-902
Färg grå/nyanserad
Färg Grå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1