Badshorts Helly Hansen Newport

Badshorts Helly Hansen Newport
Börjar på: 734,56 kr
Dyk ner i stil och komfort med Helly Hansen Newport badshorts - det viktigaste från äventyrarens favoritmärke.
Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 734,56 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Badshorts Helly Hansen Newport

Badshortsen Helly Hansen Newport är ett måste för alla som gillar vattensporter. Med sin snygga design och exceptionella kvalitet är de det perfekta valet för dina dagar på stranden eller vid poolen.

Varumärket Helly Hansen är känt för sin expertis inom sportkläder, och Newport badshorts är inget undantag. De är tillverkade av högkvalitativa material och är både slitstarka och bekväma.

Det lätta tyget med andningsförmåga håller dig sval och bekväm under dina vattenaktiviteter. Dessutom har shortsen Quick Dry-teknik, som snabbt transporterar bort fukt för att hålla dig torr.

Designen på Newport swim shorts är både snygg och funktionell. Med praktiska sidofickor kan du enkelt förvara småsaker som nycklar eller telefon. Dessutom gör de klara färgerna och attraktiva mönstren dessa shorts till ett riktigt blickfång på stranden.

Oavsett om du är en hängiven surfare, simmare eller bara letar efter ett par badshorts av hög kvalitet, är Helly Hansen Newport badshorts ett perfekt val. De finns i olika storlekar för att passa alla kroppsformer, och de är också lätta att ta hand om.

Du behöver inte leta längre än till Helly Hansen Newport för att hitta de rätta badshortsen för dina vattenäventyr. Med sin överlägsna kvalitet och snygga design kommer de säkert att följa med dig på alla dina aktiviteter vid havet. Så vänta inte längre, lägg till dem i din sportklädeskollektion idag!

Mer information

Varumärke Helly Hansen
Tillverkarens SKU 34277-585
Färg oceanburgeeaop
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen