Bob Stutterheim Beckholmen

Bob Stutterheim Beckholmen

Börjar på: 918,21 kr

734,56 kr

-20%
Håll stilen i regnet med Bob Stutterheim Beckholmen, en vattentät jacka av högsta kvalitet från det svenska märket Stutterheim.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 918,21 kr

734,56 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Bob Stutterheim Beckholmen

Bob Stutterheim Beckholmen är en vattentät kappa från det prestigefyllda svenska märket Stutterheim. Kappan är tillverkad av högkvalitativa material och är både elegant och slitstark. Den har fått sitt namn nom från den pittoreska ön Beckholmen i Stockholms skärgård, där den designades.

Kappan är designad för att klara alla väder. Det vattentäta tyget och den justerbara huvan skyddar dig mot de värsta regnskurarna. Den eleganta, tidlösa designen gör den till ett måste för alla årstider. Oavsett om du är på väg ut för en promenad i staden, en vandring på landsbygden eller helt enkelt letar efter en regnig dag, är Bob Stutterheim Beckholmen den perfekta följeslagaren.

Den här kappan är inte bara funktionell, den är också extremt bekväm. Det mjuka bomullsfodret håller dig varm och torr, samtidigt som det är bekvämt att bära. Den lösa passformen gör dessutom att den kan bäras överautres kläder utan att ta upp för mycket plats.

Kvaliteten på tillverkningen på Stutterheim är oöverträffad. Varje kappa är noggrant handmonterad av erfarna hantverkare, vilket garanterar exceptionell kvalitet och hållbarhet. Dessutom har varumärketengage ett etiskt förhållningssätt genom att använda miljövänliga material och främja ansvarsfull produktion.

Bob Stutterheim Beckholmen är också ett ekologiskt val. Genom att investera i denna rock hjälper du till att minska ditt koldioxidavtryck empreinte genom att välja en hållbar kvalitetsprodukt som kommer att hålla över tid.

Kort sagt, Bob Stutterheim Beckholmen är mycket mer än bara en vattentät jacka. Det är en riktig investering i en kvalitetsprodukt, utformad för att hålla länge och lämplig för alla tillfällen. Lägg till en touch av stil och funktionalitet till din garderob genom att välja denna magnifika jacka från Stutterheim.

Mer information

Varumärke Stutterheim
Tillverkarens SKU 3271-1001
Färg svart
Färg Svart
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1