Motorhuv Eisbär Pulse MÜ

Motorhuv Eisbär Pulse MÜ

612,01 kr

351,61 kr

-43%
Upptäck mössan Eisbär Pulse MÜ, perfekt för dina aktiviteter outdoor och vardagslivet. Mångsidig, slitstark och alltid snygg, den kommer att vara med dig oavsett väder.

Endast 1 kvar

Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras på 24 timmar

Beskrivning

Motorhuv Eisbär Pulse MÜ

Perfekt för en mängd olika utomhussporter och ett aktivt vardagsliv, jag kan bäras på en mängd olika sätt i alla väder - utan veck som en Loose Fit-hatt, med veck som en Tight Fit-hatt. Tack vare det supertunna materialet kan jag också bäras under en hjälm. Liten och lätt, det finns ingen anledning att lämna mig i garderoben hemma, inte ens på långa expeditioner eller när förvaringsutrymmet är begränsat minimum.

Tillverkad av 100 % miljövänlig merinoull, jag är helt inne på hållbarhet. Denna högpresterande naturfiber, som färgas utan klor, kommer från en ekologisk fårfarm utan mulesing och imponerar med sina värmereglerande, andningsaktiva, fuktreglerande, luktdämpande och biologiskt nedbrytbara egenskaper och funktioner. Som en hållbar produkt är till och med logotypen tillverkad av återvunnen filt med miljövänligt tryck.

Kombinera mig gärna med den matchande PULSE Multitube i Mix & Match.

Mer information

Varumärke Eisbär
Tillverkarens SKU 30850-006
Färg Grau
Färg Grå
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen