Långärmad skjorta för kvinnor Soaked in Luxury Chrishell Solid

Långärmad skjorta för kvinnor Soaked in Luxury Chrishell Solid

Börjar på: 978,80 kr

783,04 kr

-20%
Upptäck vår nya skjorta Soaked in Luxury, elegant och bekväm för alla tillfällen. Finns med lång ärm för kvinnor.

Slut i lager

Beskrivning

Långärmad skjorta för kvinnor Soaked in Luxury Chrishell Solid

Unna dig en elegant, feminin stil med den långärmade skjortan för kvinnor Soaked in Luxury Chrishell Solid. Detta tidlösa plagg från Soaked in Luxury är designat för den moderna, raffinerade kvinnan. Tillverkad av kvalitetsmaterial, kommer denna skjorta att ge en touch av sofistikering till alla outfits.

Skjortan Soaked in Luxury Chrishell Solid finns i en rad olika färger, så att du kan välja den som bäst passar din personliga stil. De långa ärmarna ger en touch av chic medan den klassiska kragen ger en touch av klass. Oavsett om du bär den med avslappnade jeans eller en smart kjol passar den här skjortan alla tillfällen.

Den minimalistiska designen på denna skjorta met förstärker den feminina silhuetten, samtidigt som den är bekväm att bära. Soaked in Luxury är känt för sin kvalitet och känsla för detaljer, och den här skjortan är inget undantag. Du kan bära den säsong efter säsong, år efter år, och den kommer aldrig att bli omodern.

Lägg till en touch av sofistikering i din garderob med den långärmade damskjortan Soaked in Luxury Chrishell Solid. Den finns i alla storlekar för att passa alla kvinnor och kommer att bli ett måste i din garderob. Leta inte längre, du har hittat det perfekta plagget för att komplettera din look garderob.

Mer information

Varumärke Soaked in Luxury
Tillverkarens SKU 30406652-110701
Färg viskande vit
Färg Vit
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen