Linne för kvinnor ARMEDANGELS Kanitaa

Linne för kvinnor ARMEDANGELS Kanitaa
Börjar på: 427,27 kr
Armedangels erbjuder dig komfort och stil med vår Ripp slim fit-topp i ekologisk bomull Kanitaa för kvinnor.

Från samma modell :

Slut i lager

Beskrivning

Linne för kvinnor ARMEDANGELS Kanitaa

Ripp top slim fit Aus Bio-Baumwoll Kanitaa d& 039;Armedangels är ett måste för alla kvinnor som vill ha en stil som är både trendig och etisk. Den här toppen är tillverkad av högkvalitativ ekologisk bomull och är inte bara mjuk och bekväm, den är också miljövänlig. 039

Topens smala passform framhäver din feminina figur samtidigt som den är bekväm och lätt att bära varje dag. De räfflade detaljerna ger toppen en modern och originell touch och gör den till ett riktigt blickfång.

Ripp top slim fit Aus Bio-Baumwoll Kanitaa är inte bara miljövänlig utan tillverkas också under rättvisa arbetsförhållanden. Varumärket Armedangelsengage har åtagit sig att tillhandahålla rättvisa och säkra arbetsförhållanden för sina anställda och därigenom bidra till ett mer hållbart och ansvarsfullt mode.

Denna topp är perfekt för alla tillfällen, oavsett om det är en avslappnad outfit med jeans eller en klädd kväll med kjol. Med sin smala passform och eleganta färg passar den alla kroppsformer och stilar.

Gör din del för planeten och för arbetstagarnas rättigheter genom att lägga till Ripp top slim fit Aus Bio-Baumwoll Kanitaa d& 039;Armedangels till din garderob. Det är ett ansvarsfullt och moderiktigt val som du kan bära varje dag.

Mer information

Varumärke ARMEDANGELS
Tillverkarens SKU 30004659-2680
Färg lavendel ljus
Färg Grön
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen