Sweatshirt med huva Project X Paris Signature Tricolor

Sweatshirt med huva Project X Paris Signature Tricolor

Börjar på: 724,41 kr

445,71 kr

-38%
Visa din urbana stil med huvtröjan Project X Paris Signature Tricolor, för en trendig och autentisk look.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 724,41 kr

445,71 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sweatshirt med huva Project X Paris Signature Tricolor

Hoodien Project X Paris Signature Tricolor är ett måste för alla fans av urbant mode. Med sin unika design och välkända varumärke kommer den garanterat att bli en stapelvara i garderoben.

Denna huvtröja tillverkas av det kända märket Project X Paris och är tillverkad av material av högsta kvalitet för att säkerställa optimal komfort och exceptionell hållbarhet. Det mjuka, varma tyget håller dig varm under kyliga dagar, medan den smala passformen garanterar en trendig, modern look.

Den distinkta trikolor-designen på denna huvtröja ger en unik touch av stil, medan varumärkets ikoniska Project X Paris signatur på framsidan ger en touch av klass och sofistikering. Oavsett om du bär den för en utekväll med vänner eller för en avslappnad look runt stan, kommer denna huvtröja säkert att vara ett snyggt och trendigt val.

Hoodien finns i flera olika storlekar och passar alla stilar och kroppstyper. Den avslappnade looken gör den också till ett perfekt val för sportaktiviteter eller avslappnade dagar hemma. Dessutom är den lätt att matcha med ett par byxor eller jeans, för en avslappnad men ändå snygg look look för alla tillfällen.

Missa inte chansen att unna dig denna huvtröja Project X Paris Signature Tricolor, ett måste för alla fans av urbant mode. Beställ den nu och lägg till en touch av stil och sofistikation i din garderob.

Mer information

Varumärke Project X Paris
Tillverkarens SKU 2422112_BK
Färg bk
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper huva