Kort Ragwear Harling

Kort Ragwear Harling

Börjar på: 673,23 kr

504,89 kr

-25%
Upptäck Ragwear Harling shorts, ett måste för sommaren! Denna produkt från Ragwear erbjuder komfort och stil.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 673,23 kr

504,89 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Kort Ragwear Harling

Shortsen Ragwear Harling är ett måste i herrgarderoben för sommaren. Shortsen är tillverkade av det kända märket Ragwear och kombinerar komfort, stil och etik för att ge dig ett plagg som är både moderiktigt och ansvarsfullt.

Med sin klassiska, tidlösa design är dessa shorts perfekta för alla tillfällen, oavsett om det är en dag vid havet eller en promenad på stan. Den korta, avslappnade passformen ger stor rörelsefrihet, perfekt för sommaraktiviteter.

Shortsen Ragwear Harling är tillverkade av kvalitetsmaterial och känns mjuka och sköna att bära. Tyget i ekologisk bomull är både andningsaktivt och miljövänligt, med respekt för naturen och din hud. Dessutom är de lätta att ta hand om, vilket gör dem till ett praktiskt val för aktiva män.

Varumärket Ragwear är känt för sitt engagemang för etiskt och hållbart mode. Genom att välja dessa shorts stöder du ett ansvarsfullt och etiskt förhållningssätt, samtidigt som du håller dig i framkant av modet. Den noggranna finishen och de subtila detaljerna på dessa shorts återspeglar varumärkets expertis och kvalitet.

Shortsen Ragwear Harling finns i en rad olika färger, från tidlösa neutrala nyanser till ljusare, somriga nyanser. Du kommer garanterat att hitta en färg som passar din stil och personlighet.

Oavsett om du gillar avslappnad stil eller mer eleganta outfits kan dessa shorts enkelt anpassas till alla looker. Matcha dem med en enkel T-shirt för en avslappnad look look, eller med en skjorta för en elegantare look. Du kan också bära dem med sneakers för en sportswear stil, eller med sandaler för en mer somrig look look.

Sammantaget är Ragwear Harling shorts ett måste för sommaren - bekväma, trendiga och etiska. Lägg till dem i din garderob och njut av deras många fördelar hela sommaren. Lita på Ragwear för en look som är både modern och ansvarsfull.

Mer information

Varumärke Ragwear
Tillverkarens SKU 2412-50006-7001
Färg ben
Färg Beige
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1