Vattentät jacka för kvinnor Ragwear Fylipa

Vattentät jacka för kvinnor Ragwear Fylipa

Börjar på: 1 448,94 kr

920,76 kr

-36%
Upptäck den vattentäta jackan Ragwear Fylipa, ett måste för kvinnor som kombinerar stil och komfort i alla sina utomhusäventyr.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 1 448,94 kr

920,76 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Vattentät jacka för kvinnor Ragwear Fylipa

Den vattentäta damjackan Ragwear Fylipa är ett måste för alla kvinnor som bryr sig om stil och komfort. Jackan tillverkas av Ragwear, ett varumärke som är känt för sina kvalitetskläder, och kombinerar elegans och funktionalitet.

Den är särskilt utformad för kvinnor och har en smickrande skärning som framhäver din figur samtidigt som den håller dig torr under regniga dagar. Det vattentäta tyget skyddar dig effektivt mot väder och vind, medan fleecefodret håller dig varm och torr även under de tuffaste förhållandena.

Den vattentäta damjackan Ragwear Fylipa är också fullpackad med praktiska funktioner som en justerbar huva, fickor med dragkedja för att hålla dina tillhörigheter säkra och vattentäta dragkedjor för maximalt vattenskydd.

Men den här jackan är inte bara praktisk, den ser också bra ut. Den moderna, feminina designen gör den till en riktig modeaccessoar som ger en touch av stil till alla dina outfits. Oavsett om det är en dag på stan eller en utflykt i naturen, kommer denna vattentäta jacka att vara din allierade i alla situationer.

Den vattentäta damjackan från Ragwear Fylipa är tillverkad av material av högsta kvalitet och är dessutom miljövänlig. Varumärket Ragwearengage använder hållbara och etiska material vid tillverkningen av sina kläder.

Så vänta inte längre med att lägga vantarna på denna vattentäta damjacka Ragwear Fylipa, ett måste i garderoben för varje modern, stilmedveten kvinna. Beställ den nu och var redo att möta alla väderförhållanden samtidigt som du håller dig snygg och bekväm.

Mer information

Varumärke Ragwear
Tillverkarens SKU 2411-60025-5010
Färg mörk oliv
Färg Grön
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1