Vattentät jacka för kvinnor Ragwear Dowey A

Vattentät jacka för kvinnor Ragwear Dowey A

Börjar på: 1 328,19 kr

846,49 kr

-36%
Håll dig torr med Ragwear Dowey A vattentät jacka för damer. Ett elegant och praktiskt val för optimalt skydd.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 1 328,19 kr

846,49 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Vattentät jacka för kvinnor Ragwear Dowey A

Den vattentäta damjackan Ragwear Dowey A är det perfekta valet för alla kvinnor som letar efter en snygg och funktionell friluftsjacka. Denna vattentäta jacka är designad av det kända märket Ragwear och kombinerar mode och prestanda för att hålla dig torr och varm under alla väderförhållanden.

Jackan är tillverkad av högkvalitativa material och har vattentät och ventilerande teknik som skyddar dig mot väder och vind samtidigt som den ger maximal andningsförmåga. Det slitstarka, lätta yttertyget är utformat för att stå emot väder och vind och hålla dig torr, medan det mjuka innerfodret håller dig bekväm.

Den feminina designen på denna vattentäta jacka från Ragwear Dowey A gör den till en riktig modeaccessoar för alla tillfällen. Med snygga detaljer som en avtagbar huva med dragsko och justerbar midja, kommer denna jacka att passa din kropp perfekt för en snygg, feminin look.

Oavsett om du är ute på stan eller i naturen kommer den här vattentäta jackan att hålla dig sällskap hela dagen. Den smala passformen och de praktiska fickorna ger dig rörelsefrihet och förvaringsutrymme för dina viktigaste saker. Den tidlösa stilen gör dessutom att du kan bära den till vilken outfit som helst, oavsett om det gäller en promenad på stan eller en vandring i bergen.

Låt inte regnet förstöra din dag, välj Ragwear Dowey A vattentät damjacka och var redo att möta alla väderförhållanden med stil och komfort. Leta inte längre, den perfekta jackan för dig finns här. Beställ nu och lägg till en touch av mode i din outdoor-garderob.

Mer information

Varumärke Ragwear
Tillverkarens SKU 2411-60014-2028
Färg marinblå
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1