Kofta för kvinnor Ragwear Karolla

Kofta för kvinnor Ragwear Karolla

Börjar på: 734,44 kr

550,80 kr

-25%
Ett måste från Ragwear för fashionistas som vill ha elegans och komfort: damkoftan Karolla.

Slut i lager

Beskrivning

Kofta för kvinnor Ragwear Karolla

Denna kofta för damer från Ragwear är ett måste för alla fashionistas. Den är designad för att vara både elegant och bekväm och är perfekt för alla tillfällen, oavsett om det är en avslappnad dag ute eller en klädd kväll inne.

Damkoftan Ragwear Karolla är både modern och tidlös. Den lösa passformen och de långa ärmarna ger den en avslappnad och bekväm look, medan V-ringningen och träknapparna ger den en sofistikerad touch. Den här koftan är tillverkad av högkvalitativa material och är mjuk att ta på och kommer att hålla dig varm hela vintern.

Den neutrala färgen och de omsorgsfulla detaljerna gör den lätt att matcha med vilken outfit som helst. Bär den med en jeans och ett par sneakers för en avslappnad look, eller med en kjol och klackar för en elegant utekväll. Den är mångsidig och trendig och kommer snabbt att bli ett måste i garderoben.

Men den här koftan är inte bara vacker och bekväm, den är också etisk och ansvarsfull. Varumärket Ragwear är engagerat i ett ekologiskt ansvarstagande, använder organiska material och ser till att alla produktionssteg är miljövänliga. Genom att köpa denna kofta stödjer du dessutom ett företag som värdesätter rättvis handel och arbetarnas välbefinnande.

Kort sagt, Ragwear Karolla cardigan för damer är mycket mer än bara ett klädesplagg: det är ett etiskt och ansvarsfullt val för kvinnor som gillar att kombinera stil och värderingar. Vänta inte längre med att lägga till den i din garderob och visa ditt engagemang för hållbart och etiskt mode.

Mer information

Varumärke Ragwear
Tillverkarens SKU 2411-35004-7001
Färg ben
Färg Grå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1