Tränare Le Coq Sportif Pro Star Lite

Tränare Le Coq Sportif Pro Star Lite
Börjar på: 1 040,64 kr
UltraLätt och med en oöverträffad sportig stil, adoptera lättheten och look av Pro Star Lite sneakers från Le Coq Sportif.
Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 1 040,64 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Tränare Le Coq Sportif Pro Star Lite

Upptäck det nya paret ikoniska sneakers från Le Coq Sportif: Pro Star Lite. Med sin tidlösa design och oklanderliga kvalitet är dessa sneakers ett måste för mode- och sportfans.

Tillverkade av de finaste materialen och i enlighet med varumärkets tradition erbjuder Pro Star Lite sneakers oöverträffad komfort och exceptionell hållbarhet. Oavsett om du använder dem för sportträning eller stadsutflykter är de här skorna redo att följa med dig vart du än går.

Deras eleganta silhuett förstärks av de ikoniska Le Coq Sportif färgerna och logotypen, symboler föresprit sport och fransk excellens. Förutom att de ser bra ut har dessa sneakers också en lätt, slitstark sula som ger dig perfekt grepp och optimalt stöd.

Pro Star Lite sneakers är resultatet av ett unikt hantverk och en passion för sport och mode. De är den ultimata kombinationen av design och prestanda, perfekt för alla som vill kombinera stil och funktionalitet.

Välj spetskompetens med Le Coq Sportif Pro Star Lite trainers och bli en del av familjen av riktiga varumärkesentusiaster. Dessa sneakers finns i en mängd olika storlekar för att passa alla stilar och kommer att bli ditt nya måste den här säsongen. Ta ett steg mot framgång med dessa unika skor och låt dig erövras av den tidlösa charmen hos Le Coq Sportif.

Mer information

Varumärke Le Coq Sportif
Tillverkarens SKU 2410854
Färg optisk vit
Färg Vit
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen