Tränare Le Coq Sportif Courtse_2

Tränare Le Coq Sportif Courtse_2
Börjar på: 979,42 kr
Visa upp din sportiga stil med dessa sneakers Courtse_2 från Le Coq Sportif. Komfort och design garanterar en snygg look på planen.
Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 979,42 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Tränare Le Coq Sportif Courtse_2

Lägg till en touch av sportig stil till dina outfits med Courtse_2 sneakers från Le Coq Sportif. Dessa sneakers är tillverkade av kvalitetsmaterial och kombinerar komfort och hållbarhet för att följa dig i alla dina aktiviteter.

Den snygga, eleganta designen på dessa sneakers gör dem till det perfekta valet för en avslappnad och avslappnad look. Det berömda franska märket Le Coq Sportif är känt för sitt hantverk och sin oefterhärmliga estetik, och dessa sneakers är inget undantag.

Skorna Courtse_2 har en låg silhuett och en ovandel i läder och textil för optimal andningsförmåga. Gummisulan ger optimalt grepp för perfekt prestanda. Kontrastdetaljerna på sidorna och logotypen Le Coq Sportif på tungan ger dessutom en unik touch av stil.

Oavsett om du gillar urbant mode eller sport kommer dessa sneakers att vara din bästa allierade. De passar perfekt till jeans eller sportbyxor för en trendig och bekväm look. Dessutom är de så lätta att du kan ha dem på dig hela dagen utan att känna dig obekväm.

Unna dig en sportig och chic stil med sneakers Courtse_2 från Le Coq Sportif. De finns i en rad olika färger som passar alla smaker. Lägg till dem i din skosamling nu och njut av den komfort och avslappnade stil som de erbjuder.

Mer information

Varumärke Le Coq Sportif
Tillverkarens SKU 2410696
Färg optisk vit/klänningsblå
Färg Vit
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen