Tränare Le Coq Sportif Astra_2

Tränare Le Coq Sportif Astra_2
Börjar på: 1 006,35 kr
Styla din sportiga look med Le Coq Sportif Astra_2 sneakers. Ett måste för alla fans av det ikoniska varumärket.
Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 1 006,35 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Tränare Le Coq Sportif Astra_2

Le Coq Sportif Astra_2 sneakers är ett måste för alla sport- och stilälskare. Med sin moderna design och ikoniska varumärke är de perfekta för alla tillfällen.

Dessa sneakers tillverkas av det berömda franska varumärket Le Coq Sportif och kombinerar komfort, kvalitet och elegans. Ovandelen i äkta läder ger skorna en sofistikerad touch samtidigt som de är mycket slitstarka och hållbara.

Med sina gummisulor garanterar dessa skor perfekt grepp på alla underlag, oavsett om du tränar eller bara är ute och går i staden. Dessutom ger innersulan i skum en oöverträffad komfort hela dagen.

Träningsskorna Le Coq Sportif Astra_2 har också ett praktiskt, justerbart snörningssystem för optimalt fotstöd. De finns i en rad snygga färger, från klassiskt svart till trendigt vitt, för att matcha alla outfits.

Oavsett om du är en hängiven idrottare eller bara letar efter ett par bekväma, snygga träningsskor är Le Coq Sportif Astra_2 skon för dig. Med sin tidlösa design och oklanderliga kvalitet kommer de snabbt att bli ett måste i garderoben. Så unna dig dessa emblematiska sneakers från Le Coq Sportif redan idag!

Mer information

Varumärke Le Coq Sportif
Tillverkarens SKU 2410687
Färg klänning blå/eldröd
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen