T-shirt med v-ringning för kvinnor Le Coq Sportif Essentiels N°1

T-shirt med v-ringning för kvinnor Le Coq Sportif Essentiels N°1
Börjar på: 367,28 kr
Styla din garderob med den must-have Le Coq Sportif Essentiels N°1 T-shirt med V-ringning för kvinnor. Designad av det berömda franska varumärket.
Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 367,28 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt med v-ringning för kvinnor Le Coq Sportif Essentiels N°1

T-shirt med V-ringning för damer Le Coq Sportif Essentiels N°1 är ett måste i garderoben för alla sportiga och eleganta kvinnor. Denna T-shirt är designad av det berömda franska märket Le Coq Sportif och kombinerar stil och komfort för att följa dig i alla dina aktiviteter.

T-shirten är tillverkad av högkvalitativa material och är både mjuk och slitstark, vilket ger optimal komfort och hållbarhet. V-ringningen ger en feminin och modern touch, medan den ikoniska Le Coq Sportif-logotypen broderad på bröstet visar din passion för sport.

T-shirten finns i flera olika storlekar för att passa alla kroppsformer och i en mängd olika färger, från klassiska till djärva. Så att du kan välja den som bäst passar din stil och personlighet.

Oavsett om du gillar running, yoga, eller bara letar efter en bekväm T-shirt för avslappnade dagar, är denna T-shirt med V-ringning för damer Le Coq Sportif Essentiels N°1 ett perfekt val. Den smala passformen och det ventilerande tyget gör att du kan röra dig fritt samtidigt som du ser bra ut.

Lägg till en touch av sportighet och femininitet till din outfit med V-neck T-shirt för kvinnor Le Coq Sportif Essentiels N°1. Ett måste för alla aktiva kvinnor som vill kombinera stil och komfort i sin vardag. Beställ den nu och låt dig förföras av kvaliteten och elegansen hos varumärket Le Coq Sportif.

Mer information

Varumärke Le Coq Sportif
Tillverkarens SKU 2410473
Färg segerblå
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen